De Shetlanders van de Eekhorst

eekhorst@gmail.com

Op de Eekhorst woont een mooie kudde Merenspaarden. Dit zijn zwarte, stoere bergpaardjes uit de pyreneen, en een tweetal Shetlanders. Alle dieren leven in harmonie met elkaar, en zijn braaf en vriendelijk, natuurlijk hebben ze alle hun eigen karakter. De paarden/pony's zijn de grote passies van John en Esther. Er wred met hen onder het zadel en aangespannen gereden.

Gezien de bejaarde leeftijd van de Shetlanders wordt er niet meer met ze gereden of gement. Ze mogen genieten van hun oude dag

Waarbij ze enorm genieten van de aandacht van de vele kinderen, knuffelen, poetsen, en wat wandelen is altijd een feestje met Melanie en Nicky.

 

 

 

Nicky
Zeer gevoelige bescheiden kindervriendin
Melanie
De brave doordouwster

Nieuwe reacties

21.12 | 23:00

Beste Annemarie, nee helaas geen mogelijkheden in de periode tussen kerst en oud en nieuw. Succes met vinden van locatie. Met warme groet fam verlinden

21.12 | 20:35

Goedenavond,

Heeft u in de week tussen kerst en oud en nieuw nog plaats? In de woonboerderij.....

Groeten,

Annemarie van der Ven

08.11 | 18:43

Beste Marja, je heb geen e-mail adres achter gelaten als je dit niet wil, stuur mij dan een mail naar eekhorst@gmail.com, zodat ik jou kan beantwoorden.

08.11 | 15:53

Ik zou graag wat info willen hebben voor een cliënt van mij, die af en toe een weekend wilt logeren. Ter ontlasting v zijn gezin.